Prins Marcel I

Marcel IIn een feestvolle Gouden Helm werd op de 11e van de 11e Prins Marcel I uitgeroepen.

Marcel (Wijnands) is 39 jaar en is geboren in Zeilberg. Hij is al 12 jaar woonachtig in Helenaveen en is dus al een echte Peelpluim.
Hij woont sinds 2011 samen met Lindy Wijnands Arts afkomstig uit Helenaveen. Ze hebben samen 2 kinderen: Aysa en Niek.

Prins Marcel I is een echte sportfanaat: Hij is heel veel te vinden op de Tennisvelden TC Helenaveen, en is actief voetballer bij de veteranen van Sv Helenaveen Griendtsveen en is trainer van de JO12. Daarnaast is hij al enkele jaren voorzitter van TC Helenaveen.

Marcel en Lindy zijn op vele activiteiten van de Carnavalsvereniging de Peelpluimen present samen met hun vriendengroep. De Prins is in het dagelijks leven Strategisch Inkoper bij GEA Food Solutions in Bakel. Hobby’s van de Prins zijn dus Tennis en Voetbal en lekker uiteten(Griek) en een potje bier drinken met de vrienden. Prinses Lindy (Wijnands Arts) is 38 jaar en is voor haar beroep Psychomotorisch therapeut. Haar hobby’s zijn dansen, zwemmen en tennissen bij TC Helenaveen. Ook is ze voorzitster en leidster van showdance Take Off.

Verder houd ze van gezelligheid en samen zijn. Gezellig met vrienden of familie gaan uiteten of gezellig wat drinken doe ik dan ook graag. En carnaval vieren hoort hier natuurlijk ook bij!

Prins Marcel I en prinses Lindy gaan als 64 e prinsenpaar carnaval vieren in het Peelpluimenrijk onder de Lijfspreuk:

Voor jong en oud, voor groot en klein, iedereen gelijk,
het mooiste feestje vieren samen in het Peelpluimenrijk

© 2005-2023 CV De Peelpluimen