Steven Douw v/d Krap uitgeroepen tot 62e Prins

IMG 0538Tijdens een aangepast Prinsenbal op zondagmiddag is Steven Douw v/d Krap uitgeroepen tot de 62e Prins der Peelpluimen.

Met enkele last-minute acties slaagden de Peelpluimen erin om nog in allerijl een prachtig Prinsenbal neer te zetten op de zondagmiddag in de Gouden Helm. De middag begon met "wie van de drie", mooi opgezet door de Prinsengarde. De dansmarietjes zetten een schitterende dans neer. Daarna begon de spanning toe te nemen. Wie zou het jeugdprinsenpaar worden? Falk Crommentuijn en Fleur Maessen werden voor een enthousiast publiek uitgeroepen tot het 33e jeugdprinsenpaar. Zij worden hierbij ondersteund door Mart Ottenheim en Lise de Klein.

Na een komisch filmpje in de carnavalsvirus-teststraat werd Steven Douw v/d Krap uit  geroepen tot de 62e Prins der Peelpluimen. Samen met Sandy Brouwers heersen zij over het Peelpluimenrijk. Zij worden ondersteund door adjudanten Danny v/d Poel en Serge Ottenheim.

Het Prinsenbal werd afgesloten met een leuk zangfestijn, waarbij beroemde carnavalshits van o.a. John de Bever, de Havenzanger en Steek Off! werden zongen uit volle borst. 

Let op: Als gevolg van de geldende corona maatregelen wordt de bogenbouw tot nader order uitgesteld.

© 2005-2023 CV De Peelpluimen