Aanmeldformulier Optocht - Wagens

  
  

Aanmeldformulier Optocht - Wagens

Via dit formulier kunt u zich opgeven voor de optocht.

Het toezicht op met name de wagens is verscherpt. Zogenaamde "Herrie- of Stamp-"wagens worden niet meer toegelaten tot de optocht. Mocht bij aankomst op de verzamelplek toch sprake zijn hiervan, dan wordt de toegang tot de optocht ontzegd.

Daarnaast gelden onder andere de volgende regels:

  • Maximale geluidsbelasting: 85 dB(A)
  • Maximale capaciteit aggregaat: 5 kVA
  • GEEN alcohol in de optocht. Ook de aanwezigheid van drank is niet toegestaan

Lees het vernieuwde reglement voor andere aanvullende regels.

Mocht u problemen ondervinden met de online opgave of nog additionele vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via optocht@peelpluimen.nl.

Na het verzenden van het inschrijfformulier ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging per mail (controleer eventueel uw junkmail).


Gegevens contactpersoon

Geef hier de contactgegevens van de contactpersoon op.
Geef bij voorkeur ook een mobiel nummer op, zodat u bereikbaar bent tijdens carnaval voor het geval dat wij u willen contacteren.
Deze informatie wordt niet gepubliceerd of voor de bekendmaking van de einduitslag gebruikt.


Deelnemer informatie

Deze informatie wordt gebruikt voor de bekendmaking van de einduitslag en deelnemerslijsten.


Reglement

Deelname aan de optocht is voor eigen risico. Tevens is het verstandig om kennis te nemen van het optochtreglement

Hierbij verklaar ik dat:


Privacy

Bij deelname aan de optocht verklaart de inschrijver namens alle deelnemers kennis genomen te hebben omtrent de privacyregels van CV De Peelpluimen, zoals beschreven in het optochtreglement en het privacy beleid. Dit betekent o.a. dat:

  • De gegevens op het inschrijfformulier kunnen worden gedeeld met de optochtcommissie inclusief het team dat de optocht begeleidt, de jury, het bestuur van CV de Peelpluimen en toezichthouders.
  • De deelnemende groep toestemming geeft dat foto’s worden genomen tijdens de optocht voor publicatie doeleinden op (social) media en de website van CV De Peelpluimen.
  • Eindklasseringen met hierin de naam van de groep/wagen/artiest, de titel van de act en het behaalde puntenaantal worden voor archiefdoeleinden bewaard
  • De deelnemer geeft toestemming dat eindklasseringen worden gedeeld met derden en de pers.
Powered by BreezingForms
Voor de beste carnavalsbeleving maakt onze website gebruik van cookies. Klik op OK om deze te accepteren voor een goed functionerende website.
Ok