Zittingsavonden zeer geslaagd / Kees Crommentuijn Vetlirre

20180203 221932

20180203 221932
De zittingsavonden waren ook dit jaar weer een groot succes. Er was dit jaar weer flink in kwaliteit geinvesteerd met goede tonpraoters zoals Jorlan Manders, Wichard de Benis en Ad Vermeulen. Ons Jongens (met Twan v/d Heuvel van "de Noot") gingen op hilarische wijze op vakantie. Let's Do It zette met een powerdance de zaal in vuur en vlam.

Ook de Helenaveense acts lieten zich niet onbetuigd. Take Off Young zette een mooi dans neer met een schitterende outfit. Van Alles Wa! lieten zien ook dit jaar weer met een prachtige act vol humor de zaal te vermaken. Steek Off! voegde daar een vleugje lokale politiek en een heerlijke kookworkshop aan toe. Verrassingsact Van Alles Wa & Tis Wa maakte de avond af.

Op zaterdag was er nog een verrassing door burgemeester Mak. Tot grote verbazing van Vorst Kees ontving Kees de Vetlirre Medallie. We feliciteren Kees en zijn vrouw Rianne met deze grote bllijk van waardering.

We kunnen terugkijken op 2 zeer mooie avonden met een zeer goede bezoekersopkomst. Iedereen hiervoor bedankt!

Voor de beste carnavalsbeleving maakt onze website gebruik van cookies. Klik op OK om deze te accepteren voor een goed functionerende website.
Ok