2017 wederom een mooie carnaval

IMG 1929

IMG 1929
Op vrijdagochtend ging carnaval 2017 officieel van start op de Peelparel. Met een mooi carnavalsprogramma met o.a. een herrieoptocht en prachtige dans door de jeugd werd carnaval 2017 vol gas gestart. 's Avonds werden de ouderen van helenaveen vermaakt door de eigen dorpse artiesten en Don Mercedes (niet die van Rocky, "ik weet nog toen ik 18 was, kwam zij hier steeds voorbij, smalle schouders donker haar").

Op zaterdag trakteerde Deurne onder het Strikkeldak op een prachtige sleuteloverdracht aan onze Prins en Jeugdprinsessen. Aansluitend was het een gezellig avond bij "Alles Mag op Zaterdag". Op zondag vlamde de jeugd tijdens "Kids On Stage", waarbij naast de prachtige optreden van de jeugd van eigen bodem ook nog met diverse spellen de jeugd werd getracteerd op een schitterende middag.

Gelukkig startte op maandag nog de Cita. Want hoe zou de Prins op een Sjonnie & Anita / Camping thema anders de Gouden Helm binnen moeten trekken? Onder het genot van een drankje en de BBQ-kunsten van M-A-R-I-U-S was ook dit een leuke middag/avond.

De carnaval werd dit jaar weer afgesloten met een sjieke optocht met een goede balans tussen enerzijds de groepen en individuelen als de buitendorpse wagens. Alle deelnemers bedankt hiervoor.

 

CV De Peelpluimen wil bij deze iedereen bedanken voor deze schitterende carnaval en tot ziens tijdens het volgende carnavalsseizoen!

 

Klik hier voor de uitslagen van de loterij en optocht.

Voor de beste carnavalsbeleving maakt onze website gebruik van cookies. Klik op OK om deze te accepteren voor een goed functionerende website.
Ok